UNELMA ONNESTA

Tämä on se hetki kun saa pikkuhiljaa oikeasti alkaa elämään omia unelmiaan todeksi. Olen ollut vuosia tuuliajolla. Antanut periksi useamman kerran kuin olen uskonut itseeni. Silti jostain syvältä on aina noussut ymmärrys siitä että näiden asioiden aika ei ole vielä, ja samaan aikaan on ollut usko siihen että se päivä tulee vielä. Onneksi näin on ollut!

Se päivä ei ole tänään eikä se ole huomenna, mutta se ei onneksi ollut eilenkään. Se päivä on ollut olemassa jo hetken aikaa ja olen huomannut sen päivän vahvistuvan kokoajan. Jokainen hetki jokaisessa päivässä vie minua kokoajan enemmän sitä kohti mitä haluan ja mistä haaveilen. Olen onnekas toki myös toimivista yhteistyökumppaneista ja joustavasta työyhteisöstä joka antaa minun hapuilla, tavoitella ja kiivetä kohti omaa haavettani. En ikinä kuvitellut että kustantamon ihmisistä tulee minulle osa lähes jokapäiväistä elämää ja että haluan jakaa pienet onnistumiset ensimmäisenä heidän kanssaan. Tämä matka on kevyt kulkea <3. Uskon että se johtuu puhtaasti siitä että asia on oikea, ihmiset ovat oikeat ja asiat ovat oikeassa ajassa olemassa.  Olen myös helkutin sisukas ja valmis tekemään itse töitä asioiden eteen. En ole ikinä kuvitellut että odottamalla jotain tapahtuu yhtään mitään. Nykyisin minulla on onneksi myös kärsivällisyyttä avata joku toinen ovi yhden sulkeuduttua ja löytää kiertotien kautta takaisin reitilleni. Nuorempana annoin periksi ja keskityin käyttämään aikaani siihen miksi minusta ei tule mitään. Ja siinä oli juuri se juttu miksi en ollut valmis ponnistamaan tämän aikaisemmin kohti omia tavoitteitani. Lähdin myös mukaan kaikkeen toisarvoiseen joka vei aikaa, ja joka ei johtanut mihinkään. Toki niissäkin kokemuksissa on matkalle tarttunut mukaan mahtavia ihmisiä jotka tallustaa tässä vieressä edelleen. Ja niistäkin on maksettu oppirahoja jotka auttavat luottamaan intuitioon hyvän ja pahan välillä tänä päivänä.

En myöskään pelkää epäonnistua. Mitä sitten vaikken onnistuisikaan? Ainakin yritin. Jos joku saa onnen minun epäonnistumisella suon sen jollain sairaalla tavalla hänelle. Olen myös kasannut itseluottamusta ja varmuutta siinä mittakaavassa ettei minua kukaan muu kaada ellen minä itse sitä tee. Olen oppinut päästämään toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja en edes mieti asioita jotka toisivat negatiivisia tunnetiloja. En mieti siksi että juuri ne asiat muodostaisivat esteitä tälle tielle jonka haluan nyt astella hitaasti ja varmasti sinne asti jonne olen päättänyt päästä ja selvitä.

Tarvitsen matkalle ripauksen onnea, muutaman hyvän ystävän, muutaman oikean yhteistyökumppanin, turvallisen sataman ja paljon ymmärrystä ja aikaa olla luova, haaveilla ja unelmoida ja sen jälkeen tehdä täysillä töitä. Siinä on reseptini – katsotaan mitä sillä saa aikaan. Ja voin suositella samaa reseptiä sinulle ystäväni!

 

”Ilman ponnisteluja

et onnistu

mutta kun ponnistat

ponnista korkeammalle kuin

kuvittelit pääseväsi

silloin olet lähempänä

elämäsi unelmaa

unelmaa onnesta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>